Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2011 13:16 - ПРЕДИЗБОРНИ МАНИПОЛАЦИИ
Автор: volkov Категория: Политика   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

        ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МИНИСТЪР ПЛЕВНЕЛИЕВ

  Г-н Плевнелиев оправи магистралите, които не знам защо не приличат на европейските та се зае точно предизборно да оправя сънирането. Посетете Италия г-н Плевнелиев за да Видите как се приема готова магистрала и с какъв материял се строи там.

    Уважаеми г-н Плевленлиев този Закон от преди години вече плесеняса. Може би целта Ви е да увеличите печалбата на строителните босове.

   Може ли да ми обясните как се плаща заем от 5000лв. при тая беднотия и безработица. И друго, ако бъдат съкратени заемателите знаете ли как ще плащаг своя заем. То и сега медиите постоянно говорят за обречени съкратени , които са взели заем. Вчера г-Карбовски изнесе по тв. потресающ случай и откри сметка за помощ на такова семейство. 

    И друго тези които имат възможност направиха съниране но болшинството от тях на частни начала защото е със пъти по евтино от това което предлагате.

    За високите  разходите от отопление носите лична отговорност. Защо не попитате Комисията за енергиино и водно регулиране как така Топлофикациите работят за търговска цел с незаконни измерителни уреди поради което същите не се контролират от Метрологичните служби и не са регистрирани като уреди за търговска цел. Но са добри за кражба нали.

   Самият факт, че след скандал се отчита разхода на топлинна енергия по формула /за смях/ при наличието на „топломер” /чист водомер/да Ви говори нещо.  Също така защо бе променен Закона за етажните собствености, като се намалиха топломерите от 4бр. на 1бр.. Защото се работеше с един и топломер-водомер. Как един било то топломер ще отчете не използваната изцяло топлинна енергия за да я приспадне ог разхода?

Свършете си работата като министър. За агитации си имате предизборен щаб или Ви трябва показност за да не отидете в забрава.

    Законите са за всички, а не само за бедните търговци и НЕФТОХИМ.

     Е те такава държава няма /подобна реплика от предаването на г-н Трифонов/ но е вярна.

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: volkov
Категория: Политика
Прочетен: 142318
Постинги: 145
Коментари: 91
Гласове: 209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930