Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2009 19:34 - ПИШМАН ПОЛИТИК НО БАШ УНИЩОЖИТЕЛ НА ГОРИ
Автор: volkov Категория: Политика   
Прочетен: 546 Коментари: 1 Гласове:
0




                   Г-н КОБУРГОДСКИ  АНТИ ЕКОЛОГА

   За мен нито сте цар, нито сте българин, а сте един спекулант. Граби сега ти е паднало- изсечи горите и се махни от прекрасната ни страна. Ще те запомним, като анти еколог.

   Ти господинчо не си виновен, че съсиваш родните ни балкани и ги превръщаш в пущинци. Виновни са управляващите, прокуратурата, съдебните институциии- горският и тези които ги направи министри и депутати. Как за останалите собственици на гори има забрана да сечат гората си своеволно и им се разрашава само по няколко кубика,а за вас гола сеч. И какви са Ви правата за тези гори? В румъния и другите бивши социалистически страни така ли е? И те са имали царе и…

    Засрами се не за друго, а поне само за това- че петниш имено на прекрасният си баща.

    Знаеш ли след какъв период от време ще се възтановят тези масиви при условие, че се залесят отново? Сега когато учените търбят за затопляне на климата, което ще доведе до бедствено положение с водните русурси Вие съсипвате флората и фауната на страната ни. Като такъв как все още се усмелявате да се наричате българин.

     Не зная какво образование имате но един образован човек би спазвал първо законите, а съм чул,че и не сте баш образован с тая военна школа. Не зная но дали не сте причината да подарите на Американците полигона да си изхарчат остарелите амуниции та още повече да замърсят родната ни земя? Малко ли са путиняците при тях? Знаете ли, че от нападението над Югославия още по зеленчуците остават следи.Как ще знаете, като от земледелие също не разбирате. То пък с какво ли моажете да се похвалите! И като политик се окаляхте!

     МАХНЕТЕ СЕ ИЛИ ПОНЕ СПРЕТЕ ДА БЕЗЧИНСТВАТЕ!

 


Тагове:   унищожител,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - За еколога...
25.10.2009 07:33
Не се учудвайте той не гледа VTV за да понаучи нещо за горите. Препоръчвам му да потърси документалният японски филм- Какво е гората за човека. Чудя се Екологичните организации защо не се интересуват от този случай!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: volkov
Категория: Политика
Прочетен: 142283
Постинги: 145
Коментари: 91
Гласове: 209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930