Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2013 13:19 - ИСКАНИЯТА Н СТАЧКУВАЩИТЕ СЕ ДА СА ОБОСНОВАНИ
Автор: volkov Категория: Политика   
Прочетен: 346 Коментари: 0 Гласове:
0



                        НА  КОИ  ДА  ВЯРВАМЕ
   Първо много моля медиите да не се подмазват на партиините секретари, като техните воадещи ги възвисиха на ЛИДЕРИ.
   Какви ли не предложения за бъдещето на България по телевизиите и то от посредствени хора, като се съди от изказванията. Дали не са подставени персони.
   Примерно искат промяна, като се премахнат монополите! Пълна глупост.
   ЧЕЗ бил виновен за високите сметки на тока! Лъжа целяща да се прикрият истинските виновници. С електромерите не е възможно да стане това но подкупени инкасатори могат умишлено да завишат отчетеното количество ел.енергия за да настане хаус в държавата.
   Виновни са тези които дават на определени лица да продават по скъпо ел.енергията на Дружествата за разпределение. Изнесе се факт за продажба на ненужно купено атомно гориво на много по-ниска на този който я е продал. Виновна е и ДКЕВР  могат ли да кажат какво регулират- те само увеличават цените със сигурност по заповед.
    Как реагира Премиера, Министера отговарящ за тях. Знаели този сладкодумен Министър,че ел.мрежите с години не са, актоализирани,като се сменят в населените места електропроводите с недопустимо малко сечение, които са като реотани!
    В деиствителност има поне две-три причини които ако не се премахнат трябва протестите да продължават.
    ПЪРВАТА-  да не се допуска нито един работодател да не плаща редовно заработените заплати в пълен размер, като се налагат строги санкции при всяко нарушение.
    ВТОРАТА- Държавната агенция по метрология и технически надзор е виновна за това, че Топлофикациите работят с водомери – а не с топломери. Виновно е министерството, което има 40-членна комисия, която уж следи за правилното използване на измерителните уреди за  търговска цел . Не по малка е вината и на ДКЕВР- спящата красавица!
    Какво направиха те след като точно в София спряха топлата вода  и фиктивният  топломер си работеше без консомация на топлинна енергия през главният щранг на общият боилер? Измислиха скрита формула!
    ТРЕТАТА- Президента да не говори сладко в тези тежки времена. Нужни са строги мерки за да не се стигне и до неговата оставка, забрави, че докато беше министър станаха злоупотребите с „топломерите” и се работеше с един водомер.
    В интерес на истината и преди стояха фиктивно по един воадомер в Абонатна станция вместо 4 бр. по Закон но не се отчиташе с разни дранкулки като сега, а по обемен начин и не се разрешаваше смяна на радиаторите с по мощни- поне на електората.
    Уважаеми Организатори на стачки и Вие, които организирате кръгла маса нима не знаете за тези факти. Все пак който ги прочете да им каже! 
 
Относно предлагането на Софиянски да углави временното Правителство помислете  защото и той  също е корумпиран, като съпругата на Костов за нелегален износ по време на ембаргото през Македония за Югославия!

     Дали не е умно да се предложи г-н Георги Марков поне защото е роден в най-западналият край в България и Европа. Стига с тия софиянци- те ни доведоха до този келепир.
     Който и да стане Премиер няма да управи Бългърия  докато се предлагат за депутати от партиините централи в техните структори извън София на първите две до три места от софиянци. Що за местни избори са това. Искаме да ни защитават местни хора .
    И стига с нови партии. Нека се вдигне квотата на +30% за влизан на партия в Парламента това ще повиши броя на участниците в избори.

 


Тагове:   23,   2013,   02,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: volkov
Категория: Политика
Прочетен: 142209
Постинги: 145
Коментари: 91
Гласове: 209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930