Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 13:53 - Скандали без резултати
Автор: volkov Категория: Политика   
Прочетен: 274 Коментари: 0 Гласове:
1



                                        ПАК СКАНДАЛИ

                         Скандал с ЛОГОТО НА БЪЛГАРИЯ

   Кипи скандала за цените на парното отопление- но малко знаят, че в София бе доказано това за което с години спорех с власт имащите- не се работи с топломери сертифицирани като такива, а се ползват водомери.

   От времето, когато беше м-р на МЕ – Овчаров до днес се криеше истината. за това и с години си съдят Вальо топлото без резултат защото други са виновните!

   И чак сега в една абонатна станция в София спират топлата вода но „топломера” си работи и краде!

   За логото на България не вярвам да се протестира но са дадени хиляди лева на лице свързано с бившата държавна сигорност- независимо, че е представил проект с допуснати съществени грешки при конкурса- на комисията!

   Няма пари за Арендаторите, за Пенсионерите но за няколко рисунки се дават стотици хиляди лева и било уж за проучване! Нима в Министерството по торизма не се знае какво е необходимо и да се направи конкурс с право на участие на художници- да нарисуват тези картинки!

   Да, ама не- защото някои трябва да спечели и да даде може би рушовет!

   Скандал и с конското месо от Румъния!

   Най-болезнено е да не ти плащат заплатата редовно и да те залъгват с малки аванси и то от  както доиде „Демокрацията” в България. Постоянни протести при нас но в някои държави от Европейският съюз се плаща дори седмично заработената сума! Нали и ние сме Европейска държава но разликата е тая, че нашият Премиер и Министър, които са отговорни не мислят по европейски.

   БЪЛГАРИ НЕ СЕ ОСТАВЯИТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ. Но не се доверяваите на тези, които Ви карат да протестирате без да Ви дадът основателна причина – примерно защо се краде от Топлофикациите?

    Краде се защото в ДКЕВР има 40 служители за контрол на измерителните уреди и още контролни органи като РЦМ ,БИМ и Държавна агенция по метрология и технически надзор. Смятате ли, че толково много служители-контрольори не могат да различат водомер от топломер? Могат но са послушковци!  Лошото е, че са много и не вършат това за което им се плаща скъпо!

    А тези които са виновни най-много се представят за ЛИДЕРИ!

       ЛИДЕРИ СА –ЛЕВСКИ, БОТЕВ и още като тях но все от миналото.

   Само в Бългаярия станаха „Лидери” партиините секретари. И какво допринесоха за да са лидери- съсипаха прекрасната ни страна.

   Пак ни мамят за избори! Само се сменяват и все по зле за нас избирателите.

      Не виждам изход  поне за сега. Все пак не трябва да си траем.

  Някой от blog.bg постоянно и сега ми не разрешава да публикувам с това предупреждение: Постингът не беше публикуван, защото сте баннати!



Тагове:   2013,   18,   02,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: volkov
Категория: Политика
Прочетен: 142046
Постинги: 145
Коментари: 91
Гласове: 209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930